Equip.

Idealúdica és una empresa amb més de 15 anys d’experiència professional en el sector del joc, la educació i la comunicació que utilitza el joc com a mitjà per transmetre coneixements, informacions, valors o experiències.

A idealúdica treballem en la creació disseny, test i localització de jocs comercials i desenvolupem projectes en els següents àmbits.

L'educació.

Utilitzem l’aprenentatge basat en jocs i la gamificació com a una metodologia innovadora per adquirir nous coneixements, desenvolupar habilitats i potenciar l’adquisició de competències bàsiques.

La formació.

Creem i produïm jocs de simulació, jocs de rol, serious games, escapes room, breakouts i activitats lúdiques per exemplificar processos i generar una experiència formativa significativa on “aprendre fent”.

La comunicació social.

Incorporem el jocs de taula i els jocs digitals per comunicar, fomentar la reflexió crítica i promoure la sensibilització i la participació ciutadana per construir un mon més just.

El màrqueting.

Fem servir el joc i la gamificació com a eina per la comunicació corporativa o publicitària i com a complement de les estratègies de fidelització i posicionament de marca.